24 November 2021 (Online), International Virtual Congress on Coffee Capsules and Trade Exhibition

SAVE THE DATE

International Virtual Congress on Coffee Capsules and Trade Exhibition
24 November 2021

Bereits zum vierten Mal lädt der Deutsche Kaffeeverband die Kaffee- und Verpackungsbranche zum (virtuellen) Kapselkongress ein. Das Format ist hochkarätig und etabliert. Im vergangenen Jahr nahmen 190 Teilnehmer*innen aus 100 Firmen und 20 verschiedenen Ländern teil.

Die englischsprachige Veranstaltung bietet einen spannenden Mix aus Networking-Plattform und Wissenstransfer: Neben einer digitalen und innovativen Ausstellerplattform können sich die Teilnehmer*innen auf ein umfassendes Vortragsprogramm freuen, prall gefüllt mit Fakten, Daten und Trends rund um die Kaffeekapsel und den volatilen Kapselmarkt.

Seien auch Sie beim diesjährigen Kapselkongress dabei!
Nutzen Sie die Reichweite und Bekanntheit der Veranstaltung, um Ihr Unternehmen und Ihre innovativen Produkte und Services einem hochaffinen Fachpublikum zu präsentieren! Unser exklusives Aussteller- und Sponsorenpaket können Sie sich HIER anschauen und herunterladen. Gern informieren wir Sie auch im persönlichen Austausch über die Möglichkeiten des Sponsorings sowie über die verfügbaren Messestände.

INVEST IN THE BUSINESS OF TOMORROW

Present your business as an exhibitor or sponsor at our International Virtual Congress on Coffee Capsules 2021!

For the 4th time the German Coffee Association invites the coffee and packaging industry to its (virtual) Capsule Congress. The established format attracted 190 attendees from 100 companies and 20 countries last year. We expect the same interest this year.

At this English-speaking event we provide a mix of networking and knowledge transfer. Besides the digital and innovative virtual exhibition platform, the attendees can look forward to an extensive conference program, which consists of facts, new data and trends around the fluctuating coffee capsule market.

Be part at this year’s International Virtual Congress on Coffee Capsules on 24th November!

Use the scope and high profile of this event to present your company’s latest and innovative products and services to a professional audience.

You can download and view our exclusive sponsorship and exhibition packages here. Feel free to contact us to discuss further sponsorship opportunities and available exhibition booths.

Contact Details:

Carla Tews-Hürten